Leacuri babesti

Leacuri babesti

0 159


Se stie cat de mult a avansat medicina sic ate medicamente noi au aparut pe piata impotriva unei serii intregi de boli. Dar acestea nu sunt intotdeauna eficiente si, de multe ori, repara intr-un loc si strica in altul. De aceea omul a inceput sa se intoarca, tot mai mult, spre asa-zisele leacuri babesti, care, daca nu fac bine, nici rau nu pot provoca.


Pe leacurile babesti se bazeaza si medicina naturista, punand in forma moderna experienta a sute de ani dobandita in vremurile in care nu existau farmacii si fabrici de medicamente.


Iata trei leacuri recomandate de consiliul babelor:


?


1. In cazul durerilor reumatice este bines a purtati la dumneavoastra, cat mai aproape de corp, un cartof sau o ceapa crude.


?


2. Daca dantura va pricinuieste necazuri este bine sa tineti in gura si chiar sa mestecati cateva cuisoare aromate, care au un efect calmant. Nu ati observat, in vizitele la dentist, aceasta aroma printre ce va pune, la dintii in tratament, dentistul?


?


3. De multe ori, mai ales in anotimpul rece, dar si in celelalte, cand exista muta umezeala, apar la multi oameni – varsta nu conteaza – durerile in gat. Impotriva acestor dureri este indicat sucul de lamiae fierbinte. Se poate adauga si putina miere de albine, insa si sucul, si mierea trebuiesc sa fie naturale.


Si tot impotriva durerilor din gat se pot folosi cu success ceaiuri din muguri de brad sau sirop de brad.


?


Incercati, daca dati de asemenea necazuri, retetele de mai sus si va veti convinge de efectul lor benefic.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.