Festival de Salsa la Brasov

Festival de Salsa la Brasov

0 155

Timp de trei zile, Brasovul va fi gazda celei de-a doua editii a Festivalului National de Salsa, reuniunea anuala a scolilor si dansatorilor de salsa din Romania. Evenimentul se va desfasura in perioada 18-20 ianuarie 2008, la Club Discover, din incinta Complexului Eliana Mall din Brasov, fiind organizat de de Fan Dance Club – Salsa Picante.


La aceasta editie a Festivalului iubitorii de salsa si de dans in general vor avea ocazia sa participe la workshop-uri atractive, seri cu show-uri incendiare sustinute de scolile de salsa din Romania, concurs de dans, muzica buna, party si surprize. LA eveniment si-au anuntat participarea Salsa Galaxy (Bucuresti), Salsa Caliente (Cluj Napoca), Academia de Baile Latino (Bucuresti), Salsa Cubana Dance School (Bucuresti), Mania Latina (Bucuresti), Punto Pasion Dance Co. (Bucuresti), Salsa Addicted (Timisoara), AfroLatino (Bucuresti), Salsa Friends & Family (Constanta), Salsa Licious (Timisoara), Fan Dance Club (Sibiu), Salsa Picante (Fan Dance Club Brasov).


Prima editie a festivalului a adunat la Brasov peste 300 de dansatori de la cluburile din Cluj, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Sibiu si Brasov, dar si pe cei mai buni coregrafi si instructori de salsa din tara.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.