Filmele saptamanii 11 – 17 ianuarie 2008

Filmele saptamanii 11 – 17 ianuarie 2008

0 166

Go Multiplex


Orele: 16.30, 18.30, 20.30


Imperiul magic al domnului Magorium (Mr. Magorium’s Wonder Emporium)


Regia: Zach Helm


In rolurile principale: Natalie Portman, Dustin Hoffman


Gen: Comedie, Drama, Familie, Fantastic


Cand Dl. Magorium, extraordinarul proprietar in varsta de 243 de ani (Dustin Hoffman), anunta ca va lasa imperiul de minunatii pe mana tinerei directoare lipsita de incredere in sine, Molly Mahoney (Natalie Portman), magazinul intra intr-un neobisnuit acces de furie. Un contabil sceptic pe nume Henry (Jason Bateman) face inventarul contabil al jucariilor Lego si Lincoln Log, dar si Whodathoughts si Whatchamacallits; candva stralucitor si plin de culori vii, magazinul trece acum printr-o serie de schimbari dubioase. Frumoasele jucarii sunt inca acolo, dar au devenit gri si tacute – si numai Mahoney si Henry le-ar putea readuce la viata daca, cu ajutorul unui pusti de 9 ani foarte agil (Zach Mills), pot gasi sursa magiei in ei insisi.


?


Orele: 17.00, 19.00, 21.00


Alvin si veveritele (Alvin and the Chipmunks)


Regia: Tim Hill


In rolurile principale: Jason Lee


Gen: Animatie, Comedie, Familie


ALVIN SI VEVERITELE, un fenomen care a incantat generatii de fani, devine un film artistic CGI cu actiune live, inzestrat cu simtul comic contemporan. Compozitorul Dave Seville transforma veveritele cantarete Alvin, Simon si Theodore in adevarate senzatii pop – dar in acelasi timp trioul scapa lucrurile de sub control si devasteaza casa lui Dave, declanseaza un adevarat haos in cariera lui si ii da peste cap viata care odinioara fusese tihnita.


?


Orele: 17.30, 19.30, 21.30


Turma (The Flock)


Regia: Wai Keung Lau


In rolurile principale: Richard Gere, Claire Danes, Russell Sams


Gen: Actiune, Drama, Mister, Thriller


Traumatizat emotional dupa ani de zile in care a urmarit perversi condamnati, un agent extrem de vigilent (Richard Gere) trebuie sa se lupte cu propriii sai demoni, in timp ce cauta o fata data disparuta, fiind sigur ca aceasta a fost rapita de unul din TURMA lui de infractori eliberati conditionat. Claire Danes apare alaturi de Gere in rolul protejatei acestuia, care trebuie sa invete mecanismele meseriei, dar in acelasi timp sa il mentina pe mentorul ei de partea buna a legii… si a sanatatii mintale.


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Gangster american (American Gangster)


Regia: Ridley Scott


In rolurile principale: Russell Crowe, Denzel Washington


Gen: Crima, Drama, Thriller


Detectivul Richie Roberts (Russell Crowe) are o sarcina: sa curete strazile New York-ului de puternicii traficanti de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedeste a fi Frank Lucas (Denzel Washington), cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroina intr-o adevarata arta: praful alb a fost pus in sicriele soldatilor americani ucisi in Vietnam. Personalitati violente, fiecare cu obsesiile lui, cei doi transforma New York-ul intr-un oras prea mic pentru lupta lor.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


Fratele lui Mos Craciun (Fred Claus)


Regia: David Dobkin


In rolurile principale: Kevin Spacey, Vince Vaughn, Paul Giamatti, Ludacris


Gen: Comedie


Fred Claus (Vince Vaughn) a trait toata viata in umbra fratelui sau. Fred s-a straduit, dar n-a putut sa-l egaleze niciodata pe fratele sau mai mic, Nicholas (Paul Giamatti), care era perfect… ei, bine… un sfant. Cu adevarat, Nicholas a crescut in altruism, devenind un model pentru ceilalti, in timp ce Fred a ajuns la polul opus: obraznic, lenes, si in plus, ghinionist si falit. Datorita insistentelor doamnei Claus, Nicholas cade in final de acord sa-si ajute fratele, dar cu o conditie: sa vina la Polul Nord si sa-si castige existenta muncind in atelierul lui Santa Claus (Mos Craciun). Problema e ca Fred nu poate fi usa de biserica si, fiindca se apropie Craciunul, Fred ar putea pune in pericol cea mai frumoasa sarbatoare a anului.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.