Castigatorii Concursului “Scrisoare pentru Mos Craciun” si-au primit premiile

Castigatorii Concursului “Scrisoare pentru Mos Craciun” si-au primit premiile

0 220


Cu ajutorul dumneavoastra, al cititorilor nostri mai mici sau mai mari, care ati crezut in Mos Craciun si cu ajutorul sponsorului nostru, firma ORION, am reusit sa ducem la bun sfarsit Concursul “Scrisoare pentru Mos Craciun”. Miercuri, cititorii nostri si-au primit premiile de la curier (mai putin micutul Andrei Pricop din Brasov pe care il rugam sa ne dea un semnal, pentru a-i inmana premiul).


Reamintim ca am acordat 4 premii, 1 DVD si 3 MP3 playere, care au ajuns la primii patru clasati , in urma voturilor acordate de cititori. Publicam in cele ce urmeaza scrisoarea castigatoare, a Lorinei Cirusniuc, insotita de poza mamicii Lorinei cu premiul in brate si de multumirile acesteia.


Noi, mai multumim inca o data firmei ORION pentru colaborare.


?


?


“Draga Mos Craciun! Stiu ca tu esti bun si as vrea ca acest Craciun sa fie cel mai frumos! Craciunul este o mare bucurie pentru toti copiii. Tu aduci bucurie in toate casele, din toata lumea , adica din Europa, Asia, Africa ,Australia, America de Nord, America de Sud, Antartica… Noi, copiii iti multumim. Eu stiu ca tu nu poti sa-mi aduci chiar ceea ce-mi doresc eu, dar ma bucur de fiecare cadou de la tine. Anul acesta m-am gandit la ce-mi doresc sa-mi aduci: o chitara electronica, o orga electronica, caiete ca la scoala, haine ca am crescut si mama imi da pantalonii si bluzele mici sa le port si imi tot spune mama ca va strange bani sa-mi cumpere o enciclopedie mare dar nu a reusit inca ,de aceea vreau o enciclopedie. Imi place foarte mult geografia si citesc multe lucruri despre geografie si istorie din cartile de la biblioteca.Am intrebat-o pe mama ce doreste sa-i aduca Mosul si mi-a spus ca are o lista mare, iar tata mi-a scris pe o hartie ca vrea un home theater, oricum l-am rugat sa-mi spuna ce inseamna asta.Eu sunt in clasa I-a si ma descurc foarte bine.Domnul invatator este mandru de mine.Si inca ceva, Mosule, nu mai veni doar atunci cand eu dorm ca tare-mi doresc sa te si vad. Mosule, iti multumesc! Ti-a scris Lorina , o fetita de 7ani si 6 luni din Campulung Moldovenesc. Lorina Ciurusniuc, 7ani si 6luni str Trandafirilor, nr 1, bloc TM, scara A, ap23 Campulung Moldovenesc, jud Suceava, cod 725100 Tel 0741308740 camiciurusniuc@yahoo.com”


Buna seara!




?Sunt foarte incantata de premiu. Va multumesc foarte, foarte mult!


?Va atasez o fotografie cu mine…alaturi de premiul meu…



?????????????????????? MULTUMESC MULT INFOBRASOV !!!



Cu respect,


Cami Ciurusniuc

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.