Inspectoratele scolare vor organiza dezbateri pe proiectele de Legi ale Educatiei

Inspectoratele scolare vor organiza dezbateri pe proiectele de Legi ale Educatiei

0 132


Toate inspectoratele scolare judetene din tara vor organiza, pana in data de 17 februarie, dezbateri pe proiectele de Legi ale Educatiei. Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului a transmis la inceputul acestei saptamani o nota prin care solicita fiecarui inspectorat scolar judetean sa organizeze asemenea dezbateri cu profesorii, parintii, elevii, reprezentantii sindicatelor, societatea civila. Inspectoratele sunt obligate sa centralizeze toate propunerile concrete pe care le primesc si sa le transmita catre MECT pana la data de 18 februarie.


Reamintim ca Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului a lansat, in data de 17 decembrie 2007, spre dezbatere publica proiectul de Legi ale Educatiei.


Toti cei care doresc sa aduca argumente, propuneri, sugestii in legatura cu proiectele de Legi ale Educatiei, o pot face pe adresa de e-mail proiecte.legi@medc.edu.ro, pe forumul dedicat? special discutarii acestora sau, in scris, pe adresa MECT (General Berthelot, nr. 28 – 30, Bucuresti, sector 1). Opiniile vor fi primite pana in data de 17 februarie 2008. Ele vor fi analizate si, dupa caz, integrate in proiect.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.