PC isi schimba presedintele

PC isi schimba presedintele

0 147

??????????? Dupa ce, in urma esecului suferit la alegerile europarlamentare, Dan Voiculesc a anuntat ca nu va mai candida la sefia Partidului Conservator, trei membri se vor duela pentru functia ce va fi atribuita in urma alegerilor de la congresul partidului, din 27 ianuarie. Cei trei sunt parlamentarii Daniela Popa, Sabin Cutas si presedintele organizatiei Prahova, Florin Anghel.


??????????? Potrivit calendarului stabilit de conducerea PC, candidaturile se pot depune pana luni, 7 ianuarie. Dupa aceasta data urmeaza o campanie de 20 de zile, in care candidatii isi prezinta platforma- program si merg in teritoriu, dupa care, in 27 ianuarie, are loc Congresul Partidului.
??????????? Dintre cei trei canditati, la prima vedere cele mai mici sanse le are Florin Anghel, acesta nefiind prea agreat in partid, poate si din cauza?rezultatelor slabe obtinute in alegerile europarlamentare, dar si din cauza traseismului politic.


??????????? Desi era data ca sigura, candidatura lui Codrut Seres nu a mai venit. Acesta nu a dat nicio explicatie, insa unul dintre motive ar putea fi acela ca Seres are probleme cu Justitia, fiind urmarit penal in asa numitul dosar al ” spionilor”.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.