Spectacol la Opera Brasov

Spectacol la Opera Brasov

0 157

Opera Brasov, va invita sambata, 12 ianuarie 2008, incepand cu orele 18.30, la Sala Operei, la opereta „Vanzatorul de pasari” de K. Zeller. Dintre toate operetele lui K. Zeller, „Vanzatorul de pasari” este cea care a rezistat timpului.


Astazi, dupa trei sferturi de veac de la asternerea ei pe hartie, suntem atrasi irezistibil de farmecul melodiilor, frumusetea si marea expresivitate a ariilor care alcatuiesc aceasta minunata opereta ce l-a consacrat pe Zeller.


Preluand ideea acestei operete de la Bieville, Zeller a petrecut luni de zile in Tirol, impreuna cu libretistul M. West, pentru a studia obiceiurile, cantecele, oamenii si in special pe acei celebri vanzatori de pasari si pe vestitele postarite ce cutreierau satele intr-o mica trasurica pentru a imparti scrisori.


Dirijor: Traian Ichim


Regia: Carmen Dobrescu


Scenografia: Horia Popescu


Miscarea scenica: Nermina Damian


In distributie: Mihai Irimia, Gabriel Oana, Nicolae Zaharia, Ioana Margarit, Cristina Soreanu, Corina Klein, Mugur Curelaru, Nora Vlad, Cristian Fieraru, Dan Popescu. Regia tehnica: Valentina Munteanu. Sufleur: Aida Dragomir.


Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane, nr. 51, tel. 0268-419380 si la Libraria Libris (St. O. Iosif).


Pret bilete: 10 lei; 8 lei; 3 lei pentru pensionari, elevi, studenti.


Program Opera Brasov:


Luni –Vineri: 9 – 17


Sambata: 10 – 14


Duminica: 17.30 – 18.30.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.