Iliescu sarbatorit fara fastul anilor trecuti

Iliescu sarbatorit fara fastul anilor trecuti

0 135

?????????? Fostul presdinte al Romaniei si actualul presedinte de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-a serbat, luni, ziua onomastica, fara fastul anulor trecuti. Daca pana acum,?in sala unde Iliescu isi primea invitatii, rasunau acordurile lautarilor pe melodia „Ionel, Ionelule”, anul acesta petrecerea a fost mai restransa, fara lautari.


??????????? Un alt aspect negativ este numarul mic de PSD-isti veniti sa-si felicite liderul. ?Daca in anii precedenti, de „Sfantul Ion”, pe la biroul fostului presedinte se perindau aproape totii liderii partidului, precum si o mare parte dintre senatorii si deputatii social-democrati, de data aceasta au venit sa il felicite personal pe Ion Iliescu doar patru membri ai actualei conduceri: presedintele Mircea Geoana, secretarul general Titus Corlatean si vicepresedintii Rodica Nassar si Victor Ponta. Au mai tinut sa-l felicite personal senatorii Nicolae Vacaroiu, Sorin Oprescu, Serban Nicolae, Razvan Theodorescu, Adrian Nastase si Corina Cretu, care nu au lipsit nici de la onomasticile anterioare si care sunt recunoscuti ca apropiati ai fostului sef de stat.


??????????? Un singur lucru a fost insa ca in fiecare an. Numarul mare de buchete de flori si torturi, primite de fostul presedinte de la oamenii simpli, nostalgici ai vremurilor trecute, care au improvizat ad-hoc un cor si i-au cantat „Multi ani traiasca!”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.