Elodia traieste

Elodia traieste

0 246

Aceasta este concluzia la care a ajuns telepatul Nina Petre, provocata de ziarul Libertatea, care si-a dat cu parerea despre cel mai mediatizat caz din 2007.


??????????? Detectivul „psihic” Nina Petre sustine ca a reusit sa intre cu ajutorul telepatiei in contact cu avocata brasoveana si ca acesta traieste la Paris. Potrivit acesteia, „Elodia Ghinescu traieste, dar intr-o alta tara. Plecarea ei precipitata de la domiciliu s-a datorat unor avertismente primite de la doi colaboratori din zona legaturilor pe care Elodia le avea cu doua servicii straine secrete de informatii. Acestia au indemnat-o sa paraseasca tara de urgenta, sa se stabileasca in vestul Europei, pentru a-si continua linistita activitatea de agent de informatii. Neavand voie sa-i spuna sotului ei despre ce este vorba, a fost nevoita sa provoace o cearta banala”.?????????


???????????? Povestea, un adevarat scenariu de Hollywood, continua, din punctul de vedere al Ninei Petre, in felul urmator: „Elodia lucreaza acum sub alt nume intr-un notariat parizian, are deja un iubit care o admira pentru tenacitatea ei in lupta cu duritatea vietii, dar fara sa banuiasca adevarata ei identitate si poveste. A slabit mult, arata ca o fetita blonda, tunsa baieteste, poarta ochelari fumurii si haine de adolescenta. Sotului ei, politistul Cioaca, ii doreste doar atat: sa-si refaca viata langa o femeie mai potrivita decat ea”.


??????????? Totusi, viata bate filmul, si acest scenariu nu este de folos anchetatorilor, cu atat mai putin lui Cristian Cioaca, principalul suspect.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.