Prapad in sudul tarii

Prapad in sudul tarii

0 149


Dupa cum s-a prevazut, sudul tarii a fost coplesit de zapada.Potopul alb a blocat cateva sosele, aeroporturile principale ale tarii, drumuri judetene, porturile maritime. Vantul a cladit in multe locuri suluri de zapada de peste un metro.


Pe altarul zapezii au fost sacrificate – sa speram ca nu vor fi si altele – doua vieti omenesti.


Si activitatea in Capitala a fost coplesita cu zapada.


Se pare insa ca vecinii de la sud au avut si mai mult de suferit de pe urma zapezii, cu aceasta ocazie ramanand inzapeziti ore la rand si circa 1500 de turisti ce se intorceau din vacanta.


Pe calea ferata, mai ales in Gara de Nord, zapada si temperature scazuta au blocat acele, provocand mari intarzieri in circulatia trenurilor. ?????????????????????????????? ????????Cu toate interventiile utilajelor de deszapezire, situatia a scapat de sub control. Si nici macar nu poate fi data vina pe drumari, caci numai cine nu a trecut prin asa ceva nu stie ca nu poti stapani zapada si viscolul decat dup ace se potoleste ninsoarea si vantul.


Sa speramca iarna ne va mai ierta in lunile care i-au ramas la dispozitie.


?

Dan Bota????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.