Demascarea coruptiei si de pe mobil

Demascarea coruptiei si de pe mobil

0 135

Recent, Directia Generala Anticoruptie (DGA) a facilitat posibilitatea apelurilor telefonice ale cetãþenilor, privind fapte de coruptie ale functionarilor Ministerului Administratiei si Internelor, dar si ale altor functionari, gratuit si din retelele de telefonie mobila
Pana acuma Telverde anticoruptie, cu numarul 0800.806.806, beneficia de gratuitate doar pentru telefonia fixa.
Potrivit reprezentantilor DGA, de la infiintarea acestei linii telefonice, in 2005, si pana in prezent au fost primite circa 32.000 de apeluri, semnaland diferite posibile infractiuni de coruptie.
La linia telefonica gratuita raspund ofiteri din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8,00 – 16,00, iar dupa orele 16,00 si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale intra in functiune casuta vocala, unde cetatenii pot lasa mesajele dorite.
Linia anticoruptie poate fi apelata atat de persoanele interesate din tara, cat si de cetatenii romani sau straini de peste hotare.
Asa ca daca aveti pica pe vreun vecin, coleg de serviciu, amic sau amanta, si aveti si un mobil, pac!, numarul si o poveste frumoasa care sa nu-i dea liniste celui vizat o bucata de vreme.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.