Boc senin, despre vremuri innorate!

Boc senin, despre vremuri innorate!

0 133

In stilul sau caracteristic, la fel ca o masina care circula impiedicat pentru ca nu-I functioneaza toate bujiile, Emil Boc, premierul Romaniei, dar de data asta, la Poiana Brasov, presedintele celui mai oportunist partid, s-a adresat presei ca sa vorbeasca senin de vremuri innorate.
Astfel, la finalul a mai bine de patru ore de discuþii, democrat-liberalii au tras linie si, dupa ce au facut bilantul activitatii politice a partidului, au creionat cateva directii viitoare ale politicii PD-L.
„Din 2001 incoace, PD-L a reusit sa castige toate alegerile la care a participat datorita parteneriatului cu Traian Basescu, dar si faptului ca PD-L a fost atasat de preocuparile oamenilor si datorita faptului ca a fost un partid orientat spre viitor”, a spus presedintele PD-L, Emil Boc, la finalul primei runde de discuþii din cadrul sedintei largite a Colegiului Director al PD-L.
In opinia presedintelui PD-L, marea provocare a partidului o reprezinta, in acest moment, asigurarea unei mai bune guvernari pentru Romania.
„Pentru asta este nevoie de un partid care sa-si mentina contactul cu oamenii”, a punctat Boc.
„De astazi, PD-L trebuie sa munceasca in fiecare zi pentru a-si pregati succesul politic viitor. Asta nu se poate realiza decat daca facem ce trebuie”, a explicat Boc.
Totodata, presedintele PD-L a declarat ca s-a luat decizia de a promova „politica usilor deschise in partid” pentru toti cei care vor sa faca politica, pentru competenþa si profesionalism.
„Avem nevoie de competente in Romania, in actul de guvernare, in PD-L”, a subliniat Boc, dand ca exemplu politicieni ca Monica Macovei, Cristian Preda si Sever Voinescu, oameni care, initial, nu existau in sfera politicii.
Cu alte cuvinte si printre cuvinte, se poate trage concluzia ca PD-L are in marea majoritate a membrilor niste incompetenti si a deschis larg usile pentru ceva capete mai luminate. Dar atunci de ce tin mortis sa conduca tara pana ce, pe acele usi larg deschise, nu intra si oameni mai cu glagorie?
Potrivit presedintelui PD-L, una dintre deciziile luate a vizat si înfiintarea unei comisii de statut formata din 23 de persoane, care va pregati cadrul de organizare al alegerilor. Aceasta se va intruni prima data astazi, la ora 11,00, la Bucuresti.
„Axa va ramane buna guvernare a tarii, deschiderea fata de competente si profesionalism si modul in care organizatiile nostre vor raspunde acestei politici”, a incheiat Emil Boc.
De fapt, in traducere, aceste criterii au o singura denumire: bani. Ai bani si stii sa cotizezi, esti un bun pedelist, sau cum se va chema in viitor aceasta formatiune politica. Asta s-a vazut si in campaniile electorale, iar cei care stiu sa mai si gandeasca inafara mercantilismului, dar nu au cascaval pe ei, este bine sa stea cuminti sis a vorbeasca atunci cand li se da semnal sis a zica ce li se spune, nu sa aiba idei proprii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.