Filmele saptamanii 4 – 10 ianuarie 2008

Filmele saptamanii 4 – 10 ianuarie 2008

0 140

Cinema Go Multiplex


?


Orele: 16.30, 18.30, 20.30


Alvin si veveritele (Alvin and the Chipmunks)


Regia: Tim Hill


In rolurile principale: Jason Lee


Gen: Animatie, Comedie, Familie


„ALVIN SI VEVERITELE”, un fenomen care a incantat generatii de fani, devine un film artistic CGI cu actiune live, inzestrat cu simtul comic contemporan. Compozitorul Dave Seville transforma veveritele cantarete Alvin, Simon si Theodore in adevarate senzatii pop – dar in acelasi timp trioul scapa lucrurile de sub control si devasteaza casa lui Dave, declanseaza un adevarat haos in cariera lui si ii da peste cap viata care odinioara fusese tihnita.


?


Orele: 17.00, 19.00, 2.00


Beowulf


Regia: Robert Zemeckis


In rolurile principale: Angelina Jolie, Ray Winstone


Gen: Aventuri, Animatie, Fantastic


Adaptare a celebrei legende medievale, filmul de animatie regizat de Robert Zemeckis spune povestea unui neinfricat razboinic, Beowulf. Acesta calatoreste intr-un regat vecin unde il ucide pe monstruosul Grendel. Primit ca un erou la intoarcerea acasa, solitarul razboinic isi da curand seama ca acum are de infruntat un adversar inca si mai fioros, si anume pe infioratoarea mama a lui Grendel, care doreste sa razbune moartea fiului ei.


Intr-o epoca a eroilor, apare cel mai puternic razboinic dintre toti – Beowulf. Dupa ce-l nimiceste pe temutul demon, Grendel, el isi atrage ura nemarginita a nemiloasei sale mame, care va face totul pentru a razbuna moartea fiarei. Lupta care a urmat a ramas peste veacuri imortalizata in epopeea care a consacrat numele lui Beowulf.


?


Orele: 17.30, 19.30, 21.30


Charlie Talisman (Good Luck Chuck)


Regia: Mark Helfrich


In rolurile principale: Jessica Alba, Dane Cook


Gen: Comedie, Romantic


Totul a inceput cand Charlie avea zece ani. Incalcand regulile jocului, Charlie a refuzat sa o sarute pe fata in dreptul careia se oprise roata norocului. Atunci, dracoaica de fata l-a blestemat. Charlie (Dane Cook), care intre timp devenise dentist, n-a mai putut scapa de vraja nici macar dupa 25 de ani de la intamplare. In timp ce Stu (Dan Fogler), cel mai bun prieten al sau, specialist in chirurgie plastica, le facea curte tuturor pacientelor sale, Charlie nu reusea sa-si gaseasca partenera potrivita.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.