Incendiu de proportii la Moeciu de Sus

Incendiu de proportii la Moeciu de Sus

0 146


Ieri dimineata, in jurul orelor 6,00, la Moeciu de Sus a luat foc acoperisul unei pensiuni, data in folosinta cu ocazia sarbatorilor de iarna 2007. In jurul orelor 11,00 focul fusese stins de pompierii sositi de urgenta la fata locului.


Din nefericire focul s-a extins si la o cladire alaturata, in care se gospodarea proprietarul pensiunii, care, imprumutandu-se la banca, a reusit construirea pensiunii, dar nu a asigurat-o, astfel ca nu stie inca ce va face si cum se va descurca.


Cei 18 oaspeti cazati in pensiune si-au putut salva bunurile si integritatea corporala, refugiindu-se prin pensiunile din apropiere.


Se pare ca incendiu a pornit de la un cos neizolat corespunzator la mansarda si o supraincalzire a sobelor. Ramane ca specialistii sa stabileasca reala cauza a izbucnirii incendiului, care, inafara de mansarda, a mistuit si primul etaj al pensiunii, astfel ca putine lucruri din inventarul cladirii au putut fi salvate


Se recomanda in continuare multa grija, in acest sezon turistic, la cum facem focurile in sobe si cum construim si gospodarim gurile de evacuare ale fumului.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.