Revelionul din piete – atentat la cultura.

Revelionul din piete – atentat la cultura.

0 140

Revelionul petrecut de mii si milioane de oameni prin piete publice, nu numai in Romania, ci in lumea intreaga, a demonstrat ca omul ramane cel mai nesimtit animal. Miile de tone de gunoi lasate in urma nu pronunta alta id?e? Gunoaiele clipei, stcle , peturi si o mare varietate de hartii si pungi, in care oamenii au adus cu ei, prin pietele unde si-au petrecut revelionul in aer liber, de-ale gurii? Oare era asa de greu ca resturile sa fie puse in acele pungi pline la venire si duse pana la primul loc destinat pentru depozitarea gunoaielor?


Alta pata neplacuta au lasat-o cei ce au baut excesiv, devenind gretosi in comportament. Ca si cei care, in orice moment, au fost gata de incaierare. Din pacate? Din pacate acest jeg a sarit din inimi dinere, care vor fi – oare? – viitorul tarii.


Din pacate nici programele artistice nu s-au ridicat la un nivel prea inalt. Cu mici exceptii s-au prezentat. Vesnicele manele, vesnicele incercari de a epata prin fizic si nu prin voce, vesnicele bancuri cu sarea uitata in saline. Pacat de banii cheltuiti. Oare cand va deveni omul acel animal superior care se pretinde a fi?


?


Dan Bota


??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.