Ce carti au citit romanii in 2007

Ce carti au citit romanii in 2007

0 158

„Vrajitoarea din Portobello”, cel mai recent roman al lui Paulo Coelho, ultimul volum din trilogia lui Mircea Cartarescu, „Orbitor. Aripa dreapta” sau romanul laureatului Nobel pentru literatura, „Ma numesc Rosu”, au inregistrat cele mai mari vanzari in anul editorial 2007.


??????????? Printre cele mai bine vandute volume de literatura romana in 2007 se numara alaturi de ultimul volum din trilogia lui Cartarescu, „Derapaj” de Ion Manolescu si „Sunt o baba comunista” de Dan Lungu, aparute la Polirom, precum si piesele lui Matei Visniec „Omul-pubela”, „Femeia ca un camp de lupta” si „Paianjenul in rana” aparute la Cartea Romaneasca.
??????????? Romanul care a inregistrat cele mai multe vanzari la editura Trei este „Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene”, replica romaneasca a cartii unei autoare britanice care a publicat sub pseudonimul Belle de Jour „Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze”, pe care editura a publicat-o cu un an inainte. Scriitoarea din Romania care semneaza aceasta replica se autointituleaza Belle de Nuit.
??????????? Enciclopediile pe diverse teme nu s-au lasat mai prejos in a atrage cititori. Printre cele mai cautate au fost „Animale”, ‘Istoria uratului”, „1001 carti’, la Rao, si ‘100 cele mai frumoase orase ale lumii” la All.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.