CNSAS – racheta de tenis a politicului

CNSAS – racheta de tenis a politicului

0 154

Imediat dupa infiintarea CNSAS am gandit ca se va face, in sfarsit, lumina unde trebuie. Dar m-am inselat si am inceput sa ma uit mai bine la membrii acestei comisii sau ce o mai fi. Am descoperit ca acestia nu prea au? mainile curatate de anumite jeguri trecute. In schimb au gura mare cand este apasat butonul anumitor sonerii. Si gura aia mare, ca de broasca raioasa, pronunta verdicte ce influenteaza firul anumitor vieti.


Ma intreb in care din fostele tari comuniste mai fiinteaza asemenea bazaconii?


Si compar CNSAS-ul cu binecunoscutul Tribunal pentru fosta Iugoslavie. Adica ceva dorit de unii care s-au nimerit vremelnic pe un scaun mai inalt.


Si ma mai intreb care si cati dintre membrii CNSAS au studii juridice ca sa-si permita sa dea verdicte.


Mascarada organizata de diferitele interese politice a fost dovedita prin faptul ca, in cazuri asemanatoare ca jegosenie, pentru unii sa se gaseasca detergent spre spalare, iar altii sa fie pusi la stalpul infamiei pentru lovire cu pietre si oua clocite.


Nu mai amintesc de dosare pierdute sau falsificate cu date real-false.


Bag de sema ca acest CNSAS devine o pata ce se lateste tot mai mult pe obrazul tarii, si aceasta doar din interes si la comanda politica, dar pe banii contribuabililor de rand.


De aceea cred ca cel mai nimerit ar fi ca, daca tot papa bani (inca) nemeritati, CNSAS-ul sa se ocupe de o munca utila, sis a faca de la A la Z munca de arhivari si nu de justitionari, rezumandu-se la simpla cercetare.


Iar daca nu le convine, exista si varianta cu lasarea la vatra.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.