Basescu si ultima suta de metri

Basescu si ultima suta de metri

0 142


Pentru a nu-i sta in gat sarmalele de Revelion sau vreun caltabos primit legal, presedintele Traian Basescu a hotarat sa timita spre reexaminare Parlamentului legea care reglementeaza statutul functionarului public, recte personalul .Curtii Constitutionale. Chichitele avocatesti au descoperit nerespectarea art.26 si 27 din Constitutie si s-a eludat dezbaterea publica.


Nu stiu ce legatura poate avea nea Gogu Taranu sau mesterul Lica Samadau cu aceasta Curte Constitutionala, ca sa poata sa-si dea si ei cu parerea – parere pe care tot nu o baga nimeni in seama – dar s-ar parea ca Basescu vrea sa mai puna de un referendum, ca tot se apropie alegerile locale.


Se cunoaste prezenta la urne in cazul celorlalte referendumuri, la care au participat masiv doar pedistii, radicand astfel procentajul final in favoarea lor. Ca niciodata catelandrul Boc nu a amintit cifre concrete, este logic. Ar fi luat-o peste clampa. Una este sa spui ca peste 80% din votanti au optat pentru partidul tau si altfel ar arata situatia concreta per total, cand ai avea curajul sa spui ca din atatia inscrisi pe lista s-au prezentat doar un sfert, din care a rezultat acel 80%.


Dar marinarul nu uita ca bambiliciul l-a salvat in nenumarate randuri de la scufundare si, bazandu-se pe vraistea creata in tara prin interventiile lui cu zgomot de piedica, si-a spus ca marea masa a alegatorilor este prea ocupata sa-si dramuiasca banutii zilnici ca sa mai aiba timp sa se apere de implantarea in minte a unor cifre slavind partidul basescian si ducand alegatorul de rand spre urna cu idea ca astia-s tari si pe ei ii alegem.


Iar pentru un viitor referendum inaintea alegerilor pledeaza si nou-infiintatul partid cu sange de corcitura maidaneza. Ce, asta nu are nevoie de procente prin tot felul de sondaje si alte manipulatii, in vederea alegerilor?


Mai sunt patru zile pana in 2008. Oare ce mai pune la cale Basescu, acuma, ca toti sunt molesiti de porcariile mancate?


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.