Ce ne dorim in Noul An? Aeroport

Ce ne dorim in Noul An? Aeroport

0 145


La ceas de bilant, cand un an se incheie si altul sta sa vina, se obisnuieste sa-ti pui dorinte. De regula oamenii isi doresc sanatate, bucurii in familie, realizari profesionale… Desigur, toate astea sunt valabile si pentru brasoveni, care insa mai vor ceva: AEROPORTUL.


Daca n-a fost sa puna Mos Craciun piatra de temelie in acest an, poate daca nu anul, in 2009 sa vina cu avionul, mai ales ca in oraselul in care locuieste, Rovaniemi exista aeroport!


Lasand gluma la o parte, brasovenii isi doresc cu ardoare aerportul, considerand pasii facuti pentru realizarea acestuia drept evenimentul anul 2007, dupa cum releva un sondaj realizat de publicatia “Brasovul tau”. Majoritatea celor care si-au spus pararea privind cele mai semnificative realizari locale din 2007, considera ca? ?“evolutia proiectului aeroportului de la Ghimbav este cel mai demn de luat in seama eveniment pentru judetul Brasov”.


Nu este pentru prima oara cand brasovenii se pronunta vis-à-vis de aeroport ca fiind ce a mai importanta investitie. La inceputul anului, un sondaj de opinie realizat in randul locuitorilor judetului a relevat ca brasovenii considera aeroportul drept cea mai importanta investitie alaturi de drumuri. Pana la urma il vom avea, cam toate problemele au fost depasite si odata trecuta iarna constructia se va derula in voie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.