Aur pentru Rege

Aur pentru Rege

0 133

Gheorghe Hagi fostul capitan si selectioner al reprezentativei Romaniei, a primit, duminica, la Craiova, o cheie de aur din partea artistului plastic Ovidiu Paraianu.
Cheia primita de Hagi este facuta din aur de 14 carate si cantareste 13 grame.
Cheia are culorile rosu si albastru, ale echipei Steaua. Pe fata lucrarii se afla un fotbalist cu o minge la picior, harta Romaniei si „Poarta sarutului”, iar pe spate scrie „Pentru regele Hagi”.
Pe cheie sunt incrustate un safir si un rubin. Valoarea lucrarii este estimata la 5.000 de euro.
Vineri seara, in cadrul emisiunii „High Life”, Gigi Becali, patronul Stelei a lansat mai multe atacuri la adresa fotului mare international, totul culminand cu insinuarile ca Gica Hagi ar fi pus de serviciile secrete sa il atace. „Serviciile secrete l-au pus sa ma atace, ca prea le zicea asa bine si el nu prea stie sa vorbeasca… Avea foaia in fata si citea textul de acolo in acea conferinta de adio. Cine stie ce legaturi o avea el de pe vremea cand era fotbalist!”, a fost declaratia patronului Stelei.
In replica Hagi a afirmat: „Am trait sa o aud si pe asta. Pentru mine acest capitol este inchis. Sau, tot sunt sarbatorile, nu e nimic de zis decat -Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce zice-„.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.