Programul cinematografelor brasovene

Programul cinematografelor brasovene

0 170

Go Multiplex



Vineri – Joi: 19:00


Busola de aur (His Dark Materials: The Golden Compass)


Regia: Chris Weitz


In rolurile principale: Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards


Gen: Actiune, Aventuri, Drama, Fantastic, Thriller ?


Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards), o fetita de 12 ani traieste o viata extraordinara ca paznic al vestitului Jordan College. Haladuind liber pe strazi in cautarea aventurii, impreuna cu credinciosul sau prieten Roger (Ben Walker), Lyra este insotita pretutindeni de un spiridus, Pantalaimon (dublat de vocea lui Freddy Walker) – un mic animalut care-si schimba permanent infatisarea si care este pentru ea un fel de voce a ratiunii. Dar lumea Lyrei se afla in schimbare. Unchiul ei, Lord Asriel (Daniel Craig), se pregateste sa faca o excursie la Cercul Polar pentru a studia un element misterios, denumit Dust, dar Magisterium e dispus sa faca totul – inclusiv sa inchida Jordan College – pentru a-l opri.


?


Vineri – Joi: 21:15


Taxi 4


Regia: Gerard Krawczyk


In rolurile principale: Samy Naceri, Frederic Diefenthal, Bernard Farcy


Gen: Actiune, Comedie


Un criminal belgian, cautat in toate Europa, este prins de politia din Marsilia, unde trebuie pazit timp de cateva ore, inainte de transferarea lui intr-o inchisoare din Congo. Din nefericire, politistul Emilian este pacalit de criminal si-l lasa pe acesta sa plece. Este concediat, asa ca ii cere ajutorul bunului sau prieten taximetrist Daniel.


?


Vineri – Joi: 17:30 19:30 21:30


Ultima legiune (The Last Legion)


Regia: Doug Lefler


In rolurile principale:Colin Firth, Aishwarya Rai


Gen: Actiune, Aventuri, Razboi


Anno Domini 476. Pe campia care se intinde intre Pavia si Piacenza, o ceata groasa acopera totul. Deodata, o hoarda de calareti barbari isi face aparitia dintre neguri si se abate asupra taberei ridicate de Legio Nova Invicta, bastion legendar al romanitatii intru apararea lui Romulus Augustus, un baietas de 13 ani, ultimul imparat roman. Dar n-au murit toti cei de acolo. Din tabara masacrata scapa cu viata o mana de legionari care par nemuritori, carora li se alatura Livia Prisca, o luptatoare extraordinara.


?


Vineri – Joi: 16:30


Un cantec strabate lumea (Across the Universe)


Regia: Julie Taymor


In rolurile principale: Evan Rachel Wood


Gen: Drama, Muzical, Romantic


O poveste de dragoste care are loc in atmosfera anilor ‘1960 – ani de proteste impotriva razboiului, de explorare a posibilitatilor mintii umane, anii rock’n roll-ului – filmul penduleaza intre extreme: de la santierul naval din Liverpool, la campusul de creatie psihedelica de la Greenwich Village, de la strazile devastate de razmerita ale Detroitului si pana la fronturile de lupta si de moarte ale Vietnamului. Indragostitii nefericiti, Jude (Jim Sturgess) si Lucy (Evan Rachel Wood), impreuna cu un grup de prieteni si cantareti, sunt absorbiti inlauntrul miscarilor de contestare a razboiului si a culturii, avandu-i ca ghizi-indrumatori pe „Dr. Robert” (Bono) si pe „Mr. Kite” (Eddie Izzard). Aceste forte tumultoase, pe care nu le pot controla, reusesc sa-i desparta pe cei doi indragostiti, obligandu-i pe Jude si pe Lucy, ca impotriva tuturor vicisitudinilor, sa-si gaseasca singuri calea inapoi, unul spre celalalt.


?


Cinema Bulevard


Miercuri – Joi: 17:00 19:00


Invazia (The Invasion)


Regia: Oliver Hirschbiegel


In rolurile principale: Nicole Kidman, Daniel Craig


Gen: Actiune, Drama, Horror, SF, Thriller ?


O explozie devastatoare lumineaza cerul de la Dallas pana la Washington DC, spulberand naveta Patriot in bucatele care cad peste teritoriul Statelor Unite de la un capat la altul. Autoritatile incearca sa actioneze rapid pentru a controla situatia, dar in acelasi timp izbucneste un zvon cum ca pe ramasitele epavei s-ar fi gasit o substanta stranie, care a rezistat atat la frigul din spatiu cat si la temperatura incandescenta de la reintrarea in atmosfera. Iar cei care vin in contact cu ea vor fi primii care se vor transforma…


?


Cinema Modern


Miercuri – Joi: 17:30 19:30


Orasul tacerii (Bordertown)


Regia: Gregory Nava


In rolurile principale: Martin Sheen, Jennifer Lopez


Gen: Crima, Drama, Thriller


Lauren (Jennifer Lopez), o jurnalista cu temperament pasional si infocata de crezul in meserie, de la „Chigaco Sentinel”, se indreapta spre Juarez, un orasel mexican de langa granita cu Statele Unite, pentru a investiga o serie de crime misterioase comise asupra unor femei ce lucrau intr-o fabrica. Pe masura ce zeloasa jurnalista descopera sute de victime, castiga increderea muncitorilor din fabrica, dar isi pune si viata in pericol.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.