Social democratii nu mai cred in Mos Craciun

Social democratii nu mai cred in Mos Craciun

0 140

Vazand ca discursul sau nu mai este defel pe placul colegilor de partid, Mircea Geoana s-a gandit ca un Ho, ho, ho ar putea aduce un suflu de simpatie pentru persoana-i intrata in dizgratie.


Drept urmare, a trantit ditamai scena in curtea sediului din Kiseleff si l-a invitat pe Mos Craciun sa resusciteze doctrina social-democrata. Din pacate pentru Geoana, foarte putini dintre colegii sai cred in Mos Craciun, iar de barbi sunt satui toti pana in gat. In aceste conditii serbarea a devenit o chestiune intima, exclusivista, petrecuta intre Mirciulica si Mos Craciun. Baietelul cel cuminte si-a spus frumos poezia si l-a rugat pe Mos sa-l tina in fruntea partidului pana pierde localele si parlamentarele Intr-un fel are si Geoana dreptate, doar Mos Craciun cu spiridusii sai si poate CIA mai sunt in masura sa-l tina lider al partidului.


Cat despre asistenta din Kiseleff, aceasta a fost nici cat a avut Primaria noastra cand a lansat campania de colectare a deseurilor electronice si electrocasnice. Pacat de invitati, mai bine fuzionau si ei (ca tot e la moda) cu invitatii lui Vanghelie la petrecerea pesedista de Craciun. Acolo a fost puhoi, de unde intelegem ca si in PSD situatia e ca in toata tara: lumea vrea sa participe la festin, nu sa-si aplaude, cu burta goala, liderul si sa priveasca cu jind la sacul lui Mos Craciun.


Si daca nici folosindu-se de un simbol atat de iubit, Mircea Geoana n-a reusit sa stranga in jurul sau nici macar 1% din cat reusea Iliescu singur, inseamna ca pe Cocor il asteapta vremuri triste. Jawohl!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.