PSD Brasov sare le gatul Primariei

PSD Brasov sare le gatul Primariei

0 155

Organizatia judeteana a Partidului Social Democrat, prin vocea purtatorului de cuvant, Razvan Popa, a criticat dur activitatea desfasurata, la ultimele ninsori abundente, de catre firmele care se ocupa de deszapezire in Brasov. Ce-i drept, situatia in oras este de-a dreptul tragica, la fiecare ninsoare, locuitorii Brasovului intrand in „masina timpului”, ajungand sa faca un drum de 15 minute in doua ore.


„Se pare ca primarul George Scripcaru nu a inteles sensul cuvintelor ilustrului ex-democrat Traian Basescu, care spunea ca < iarna nu-i ca vara >, altfel nu intelegem de ce la fiecare zapada municipalitatea este luata total pe nepregatite. Macar acum sa se pregateasca, mai ales ca strazile vor fi foarte aglomerate in timpul Sarbatorilor.”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD.


Replica Primariei Brasov nu s-a lasat asteptata. Purtatorul de cuvant al Primariei, Sorin Toarcea, a tinut sa precizeze ca firmele de deszapezire au fost la datorie, dar, din cauza masinilor din trafic, nu au putut actiona. „La nivelul municipiului Brasov si al statiunii Poiana Brasov au actionat 38 de utilaje. Acestea au imprastiat 460t de material antiderapant si au intervenit si cu lama. Au existat, insa, probleme mari cu masinile care nu au fost echipate cu cauciucuri de iarna. In plus, exista utilaje speciale pentru strazile mici, actionand inclusiv pe strada Republicii”, a mai spus Toarcea




COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.