Hotel de gheata la Balea Lac

Hotel de gheata la Balea Lac

0 150

Pe data de 25 decembrie, chiar in prima zi de Craciun, la Balea Lac, va fi redeschis Hotelul de Gheata. Ice Hotel a devenit deja o traditie la Balea Lac. Constructia este cea de-a patra de acest gen din lume, pe langa cele din Suedia, Japonia si Canada.


Potrivit managerului proiectului, Arnold Kilngeis, anul acesta hotelul va fi compus din 10 camere, iar tema dupa care va fi amenajat este galaxia. Fiecare dintre acestea va purta numele unei planete si va avea un design special.


Lungimea totala a constructiei din gheata va fi de peste de 28 de metri, iar latimea va fi de 17 metri. Hotelul va avea 10 camere, cu suprafete de 12 mp fiecare, dotate cu mobiler si diverse decoratiuni din gheata.


Intre orele 9,00-17,00, Ice Hotel va functiona ca muzeu, iar vizitatori pot servi un cocktail in celebrele pahare de gheata. Intre orele 17,00-20,00 Ice Hotel va functiona ca restaurant, cei care doresc sa serveasca cina aici vor fi intampinati cu un welcome cocktail, se va servi un meniu special compus din sapte feluri de mancare la care se vor servi vinurile corespunzatoare.


Pe langa Hotelul de Gheata, la Balea vor mai fi ridicate capela si o expozitie de sculpturi, tot din gheata. Biserica va fi sfintita de Boboteaza si a fost rezervata deja pentru prima cununie care urmeaza sa fie oficiata aici.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.