Obosit de-atata reforma, Ioan Rus a demisionat din fruntea PSD Cluj

Obosit de-atata reforma, Ioan Rus a demisionat din fruntea PSD Cluj

0 156

Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a anuntat luni ca i-a inaintat sefului sau, Mircea Geoana, demisia din aceasta functie.


Cum Rus nu a facut public si motivul gestului, e de presupus ca eminenta cenusie a PSD Ardeal a obosit de cat a reformat Partidul si a decis l-o lase mai moale. Nu de alta, da reforma asta a Grupului de la Cluj e admirabila, sublima, dar lipseste cu desavarsire.


De vreo patru ani trage Rus la jugul reformei si nu se vede nimic: ori e prea arid terenul, ori ?prea “Prostanac” ?liderul. La cules de voturi, de-abia daca mai scoate de samanta pentru la anul, cat sa nu dispara specia. De fapt, zice purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Ancuta Abrudan, Rus de-aia a demisionat, datorita proastelor rezultate ale organizatiei la Cluj.


In paranteza fie spus, ferice de organizatia PSD Brasov care a obtinut rezultate de exceptie, rod al muncii fara preget a tov… pardon, asta e din alt film.


Revenind la Ioan Rus, daca si-a luat gandul de la Cluj, Regiunea n-o lasa balta: ramane vicepresedinte pentru Regiunea Nord-Vest. Da ce, pe Regiune rezultatele sunt mai bune? Maybe, vorba romanului! Da` parca as zice ca demisia asta a fost la ordin, cat o fi el Rus de influent, o avea si el pe cineva deasupra, care sa comande “rupeti randurile”.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.