Fost-ai Stolo cat ai fost!

Fost-ai Stolo cat ai fost!

0 157


Luandu-si ad-hoc rolul de inspector pentru protectia consumatorului politic, PSD are grija ca poporul sa nu consume lideri expirati si sa se imbolnaveasca de te miri ce boli digestive taman acum cand saliveaza cu gandul la sarmale.


Sub pretextul unor calduroase felicitari pentru performanta de a ajunge la 6% in sondaje si de a sari la conducerea unui partid anume creat pentru el, fara sa faca nimic pentru asta (vorba vine ca nimic, ca in 2004 l-a scos Presedinte pe Base), social-democratii l-au sfatuit pe Stolojan sa iasa din politica intrucat ar fi expirat. Aici parca as fi de acord.


Traian Basescu a procedat cu Stolo precum sefa unui mic magazin alimentar care lipea etichete cu un nou termen de garantie pe niste produse lactate expirate, in complicitate cu o reprezentanta a furnizorului.


Si Stolo a fost sters frumos, i s-a pus eticheta noua de democrat liberal si a fost scos pe galantar spre a fi vandut cu suta de grame electoratului pofticios la tehnocrati. Ce spera Presedintele, ca dupa ce a stat la uscat si afumat 4 ani, a capatat nu stiu ce savoare? Eu as zice dimpotriva, a prins un mucegai din cele necomestibile. La urma urmei, daca-i atat de bun, de ce nu l-a servit Basasecu pe masa de protocol de la Cotroceni?


Revenind la social-democrati, desi le dau dreptate, i-as sfatui sa-si vada de-ale lor ca de cand si-a bagat Geoana lingurita in borcan s-a zaharit dulceata de trandafiri!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.