PUTEREA si bataia de joc fata de cetatean!

PUTEREA si bataia de joc fata de cetatean!

0 158

?


Dorinta actualei puteri de a bate toate recordurile de …”originalitate”, s-a implinit in ultima varianta a unui proiect de lege. „Legea accesului la informatii si cea a transparentei decizionale” nu vor fi inglobate in Codul de procedura administrativa.


Iata cum se confirma, fara prea mare efort, ca tot ceea ce inseamna act sau document al PUTERII, de sus si pana jos, de la Guvern si Presedintie si pana la cel mai indepartat Consiliu Local sau institutie publica, vor ramane… la secret.


Noi, cei care contribuim financiar la intretinerea acestor institutii, NU CONTAM!


In continuare, nimeni nu-i va deranja pe cei la dispozitia carora ramane administrarea banului public si care nu au alt scop in viata decat cum sa stoarca cat mai multi bani pe perioada unui mandat exploatat in folos personal, sau cum se se plimbe prin strainataturi, evident pentru a-si rasplati activitatea, precum reprezentantii nostri din Consiliul Judetean.


Initiatorii proiectului Codului de procedura administrativa Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), au decis, ca urmare a consultarilor, intr-un ridicol absurd si intr-un total dispret, mentinerea inafara acestui cod a legilor, a accesului la informatii si a transparentei decizionale.


Mai multe organizatii non-guvernamentale au criticat intentia Executivului de a abroga cele doua acte normative prin introducerea unui Cod de procedura administrativa.


Cele doua legi sunt considerate de organizatiile neguvernamentale „legi de mare importanta pentru stabilirea unei relatii corecte intre autoritati si cetatean”(sic!!!)


Cat va mai dura acest sistem ticalosit (?), vorba lui Basescu, care de la bataia de joc fata de cetatean si pana la ?ignorarea intereselor cel multi, adica a ?interesului national, nu are in vedere decat cum sa faca avere si sa ajunga in TOP 300 sau paginile revistei FORBES, prin modalitati numai de ei stiute.


Ultimul tun, cel cu casele Regiei Protocolului de stat, este relevant! Ei, doar ?pentru EI!


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.