Program cinema 14 – 20 decembrie 2007

Program cinema 14 – 20 decembrie 2007

0 154

Go Multiplex


Vineri – Joi: 16:45 19:00 21:15


Busola de aur (His Dark Materials: The Golden Compass)


Regia: Chris Weitz


In rolurile principale: Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards


Gen: Actiune, Aventuri, Drama, Fantastic, Thriller


Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards), o fetita de 12 ani traieste o viata extraordinara ca paznic al vestitului Jordan College. Haladuind liber pe strazi in cautarea aventurii, impreuna cu credinciosul sau prieten Roger (Ben Walker), Lyra este insotita pretutindeni de un spiridus, Pantalaimon (dublat de vocea lui Freddy Walker) – un mic animalut care-si schimba permanent infatisarea si care este pentru ea un fel de voce a ratiunii. Dar lumea Lyrei se afla in schimbare. Unchiul ei, Lord Asriel (Daniel Craig), se pregateste sa faca o excursie la Cercul Polar pentru a studia un element misterios, denumit Dust, dar Magisterium e dispus sa faca totul – inclusiv sa inchida Jordan College – pentru a-l opri.


?


Modern


Sambata: 17:30 20:00


Duminica: 17:30 20:00 22:00


Luni – Joi: 17:30 20:00


Cel mai bun prieten al meu (Mon meilleur ami/My best friend)


Regia: Patrice Leconte


In rolurile principale: Daniel Auteuil, Julie Gayet, Dany Boon


Gen: Comedie ?


Un negustor de arta singuratic face un pariu cu miza mare: are la dispozitie zece zile pentru a-si face un cel mai bun prieten. Omul se lanseaza imediat in cautarea acestuia si se opreste asupra unui sofer de taxi volubil si prietenos. Va reusi sa-l imbrobodeasca suficient de bine pentru a castiga pariul? Dar oare poti sa trisezi atunci cand vine vorba de o adevarata prietenie?


?


Go Multiplex :


Vineri – Joi: 17:00 19:15 21:30


Noaptea e a noastra (We Own The Night)?


Regia: James Gray


In rolurile principale: Mark Wahlberg, Eva Mendes, Joaquin Phoenix, Robert Duvall


Gen: Crima, Drama


Pe fundalul sangeroaselor conflicte din anii ’80 dintre politia New York-ului si mafia ruseasca, Bobby deschide un club de noapte, constient fiind ca aceasta activitate inseamna a inchide ochii la o serie de infractiuni. Bobby isi da seama ca nimeni nu trebuie sa afle ca tatal sau, Burt, este seful-adjunct al politiei si ca fratele sau viseaza si el la o cariera in politie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, Bobby trebuie sa aleaga intre viata sa de lux si familie.


?


Bulevard


Sambata: 17:00 19:30


Duminica: 17:00 19:30 22:00


Luni – Joi: 17:00 19:30


Super-rai (Superbad)


Regia: Greg Mottola


In rolurile principale: Michael Cera, Jonah Hill


Gen: Comedie ?


Evan si Seth sunt doi amici care nu se pot desparti nicio clipa unul de celalalt. Ceea ce este o problema, pentru ca la sfarsitul anului scolar ei vor pleca spre doua universitati diferite. Evan este un timid terifiat de viata in general si de fete in special. Cat despre Seth, acesta vorbeste prea mult, se baga unde nu-i fierbe oala si este cat se poate de interesat de functiile de reproducere ale corpului uman. A venit vremea ca cei doi sa-si infrunte destinul si prima noapte de dragoste.


?


Go Multiplex


Vineri – Joi: 16:30 18:30


Taxi 4


Regia: Gerard Krawczyk


In rolurile principale: Samy Naceri, Frederic Diefenthal, Bernard Farcy


Gen: Actiune, Comedie ?


Un criminal belgian, cautat in toate Europa, este prins de politia din Marsilia, unde trebuie pazit timp de cateva ore, inainte de transferarea lui intr-o inchisoare din Congo. Din nefericire, politistul Emilian este pacalit de criminal si-l lasa pe acesta sa plece. Este concediat, asa ca ii cere ajutorul bunului sau prieten taximetrist Daniel.


?


Go Multiplex


Vineri – Joi: 20:30


Un cantec strabate lumea (Across the Universe)


Regia: Julie Taymor


In rolurile principale: Evan Rachel Wood


Gen: Drama, Muzical, Romantic


Indraznet, capricios si extravagant, „Un cantec strabate lumea” este un muzical inovator al Revolution Studios, care izvoraste din imaginatia renumitei scenariste si regizoare Julie Taymor (realizatoare a filmelor Frida, Titus si a muzicalului care a cucerit Broadwayul „The Lion King”) si a scriitorilor Dick Clement si Ian La Frenais (The Commitments), care ingemaneaza o povestire originala cu 33 de cantece care au revolutionat lumea – inclusiv „Hey Jude”, „I Am the Walrus” si „All You Need is Love” – si care au marcat o intreaga generatie. Taymor spune „Ideea era sa cream un muzical original folosind doar cantecele formatiei Beatles”.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.