PLD ar zice „DA” unei aliante cu PSD

PLD ar zice „DA” unei aliante cu PSD

0 138

Cel mai nou partid de pe scena politica din tara noastra, hibridul format de alianta PD cu PDL, Partidul Democrat Liberal, ar putea forma alianta cu PSD. In Statutul noului partid si in Programul politic nu se va mai introduce interdictia de a avea un dialog oficial cu formatiunea politica condusa de Mircea Geoana.


Acest amendament este unul dintre putinele diferente dintre Statutul PD si cel al PDL. Statutul PDL este preluat de la PD, fiind realizate doar cateva mici schimbari. Una dintre aceste schimbari se refera la denumirile structurilor de conducere. „Structura de conducere va ramane aceeasi, nu vom mai avea comisii interne, ci departamente. Modificarile nu sunt substantiale”, au declarat membrii noului partid.

Sediul central al acestei formatiuni este in Aleea Modrogan, nr.1, actualul sediu al PD. Programul politic al PDL va defini formatiunea drept partid popular, cu valori democrate de centru, valori liberale si crestin-democrate. Programul partidului va cuprinde sustinerea candidaturii presedintelui Traian Basescu ?la alegerile prezidentiale, fie ele anticipate sau la termen.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.