Romania pe locul 10 la Eurovision Junior

Romania pe locul 10 la Eurovision Junior

0 152

Daca la concursul pentru adulti ne-am revenit din amorteala, castigand in ultimii ani locuir fruntase, la copii am scazut. Dupa un loc patru obtinut anul trecut, in acest an micutii nostri s-au clasat abia pe locul al 10-lea, castigatorii fiind ca si anul trecut tot din fosta URSS. Dupa ce editia 2006 a fost castigata de doua rusoaice extrem de simpatice si talentate, anul acest premiul cel mare a plecat catre Belarus. Alexei Zhigalkovich si cantecul sau ,,Cu prietenii”, a iesit invingator la  Rotterdam. Pe locul al doilea s-a clasat Armenia.


Trupa 4  Kids si cantecul ,,Sha la la”, a primit 54 de puncte: opt puncte de la Cipru si   Portugalia, sapte puncte de la Bulgaria, cinci puncte de la Malta,  patru de la Serbia, trei puncte de la Macedonia, doua de la Belarus si   Belgia si cate un punct de la Rusia, Suedia si Lituania. Tari ca  Georgia, Belgia, Armenia, Olanda si Ucraina nu au acordat  reprezentantilor nostri niciun punct.


Tinand cont ca organizatorii au acordat din oficiu tuturor copiilor  cate 12 puncte, clasamentul final al celei de-a cincea editii a   concursului Eurovision Junior arata


astfel:



1 – Belarus, 137 puncte


2 – Armenia, 136 puncte


3 – Serbia, 120 puncte


4 – Georgia, 116 puncte


5 – Macedonia, 111 puncte


6 – Rusia, 105 puncte


7 – Bulgaria, 86 puncte


8 – Suedia, 83 puncte


9 – Ucraina, 56 puncte


10 – Romania, 54 puncte


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.