Ultimele achizitii ale Politiei Brasov

Ultimele achizitii ale Politiei Brasov

0 158

Aflam de la Politia Brasov ca agentii din cadrul acestei structuri nu stau chiar degeaba, asa cum s-ar crede, ci isi vad de treaba si actioneaza cu succes. Iata doua cazuri, cum ne-au fost ele prezentate.
O patrula a Sectiei 5 Politie Brasov l-a prins in flagrant, in noaptea de marti spre miercuri, pe Nicolae M., in varsta de 39 ani, care patrunsese, prin spargerea unui geam, intr-un autoturism parcat pe strada Parcul Mic.
“Din interior, individul a sustras un colet cu diferite reviste publicitare, un briceag multifunctional si un incarcator auto pentru telefon mobil, in valoare totala de 600 de lei. Suspectul a fost retinut si prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat”, au precizat reprezentantii IJP.

Tot marti si tot in cartierul Florilor, politistii de la Sectia 5, actionand in jurul orelor 21,00, l-au prins in flagrant, pe strada Branduselor, pe Vasile V., de 26 de ani, in timp ce ii smulgea geanta unei varstnice de 71 de ani.
Bunul furat, in valoare de 400 de lei, i-a fost inapoiat proprietarei, iar suspectul a fost retinut si prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, acuzat fiind de talharie.
Este bine ca Politia actioneaza prin cartiere, pe unde stau in general oameni mai necajiti. Iar ca sa le iei acestora – mai ales cum a fost cazul batranei- si putinul pe care il au, este o rusine, si nici macar hot nu te poti numi, ci un borfas de ultima speta, care prin puscarie nu merita decat sa fie sclavul celorlalti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.