Elena, du-i Constitutia!

Elena, du-i Constitutia!

0 167

Bag seama ca de cand Nutzi Udrea a parasit Cotroceniul, nu mai are cine sa-i duca Presedintelui Constitutia spre studiu. Odinioara era foarte scrupulos, studia Legea suprema cu creionul in mana, iar cand avea dubii striga “Elena, adu-mi Constitutia”.


Vaduvit de prezenta blonda, devenita intre timp profesor universitar, Base calca in strachini. Ultima gaselnita prezidentiala este “apelul public”. Presedintelui nu-i place mutra lui Chiuariu si cere apel public pentru schimbarea lui din functie. Intr-o tara democratica, europeana, in care aquis-ul comunitar presupune respectarea la sange a legilor, a normelor, presedintele? improvizeaza ca un actoras de mana a treia care a uitat textul. Toata lumea stie ca actul administrativ trebuie fundamentat legal. Orice decizie se ia invocand o lege, dar lui Basescu nici ca-I pasa: el se adreseaza sub diverse forme poporului pentru cele felurite ?mofturi.


Nu m-as mira prea tare sa-si puna calul senator, cam pe-acolo a ajuns cu , sa zicem asa, capriciile.


Poate ca n-o fi bun actualul ministru, poate ca are carente, dar asta nu inseamna ca insusi Presedintele sa se usureze pe legile tarii sub pretextul ca micutul Chiuariu nu face treaba buna. Ce vrea de fapt? Sa iesim in strada, sa smulgem parul din cap, sa incendiem Romania? Sa facem greva foamei pana cand Tariceanu il demite pe Chiuariu, sa n aruncam vorba unui banc, de pe blocul de desen?


Du-i Eleno Constitutia aia, ca ne omoara cu zile, e in stare sa ne cheme la referedum si pentru a ne exprima in legatura cu numarul de buline de pe cravata!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.