Cartierul de langa lac.

Cartierul de langa lac.

0 146

In apropierea lacului de la Noua se va incepe construirea unui mini-cartier. Acesta, dupa cum glasuieste proiectul imobiliar al Adama Holding, va fi format din opt blocuri cu 536 de apartamente, iar la partere vor fi amenajate spatii comerciale si de alte utilitati


Acest mini-cartier se va afla intre viitorul Aquapark si gradina zoologica, asa ca, daca te sperii de ragetul leilor, poti sari, pentru calmare, direct in apa.


Vor fi asigurate cele mai inalte standarde europene, cu pastrarea intimitatii in familie, si se vor amenaja spatii verzi, sauna, sala de fitness si alte minuni moderne.


Aspectul apartamentelor va fi cel dorit de viitorii clienti.


Dar ca sa reveniti cu picioarele pe pamant, iata si preturile: 49.700 euro+TVA pentru garsoniere si pana la 221.700 euro duplexul continand si o terasa cu priveliste spre munte.


Agentul bancar exclusiv este Coldwell Bank si ofera posibilitati de creditare ipotecara, precum si alte modalitati de plata flexibile.


Drept cumparatori sunt asteptate persone/familii cu un venit mediu de peste 1200 euro. Nu se specifica daca pe an sau lunar.


?


Daca trag tare si renunt la mancare, lumina, gaz si apa de la cismea, imi pot lua si eu o garsoniera in circa 170 de luni.


?


Dan Bota?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.