Niste basme politice

Niste basme politice

0 145

Simpatica povestea lui Mihai Razvan Ungureanu, care, in declaratiile sale, lasa sa se inteleaga sacrificiul facut prin acceptarea postului de sef al SIE. S-ar putea spune ca este in domeniu, el facand pana nu de mult pe ministrul externelor. Ciudata mi se pare alegerea basesciana a unui liberal. Si daca Tariceanu il pierde de client, si Mihaita trece la viitoarea cacialma PDL?


?


Mioara Mantale, fostul prefect al Capitalei, actualmente subprefect, a fost chemata la DNA ca sa vada si inchizitorii nationali ce coafura si-a mai tras. Dupa ce s-a intretinut o vreme cu zmeii, i s-a dat drumul acasa, ca era de rand la bucatarie. La iesire o asteptau, in frig si ploaie, jurnalistii, dar Miorita a ramas cu gura inchisa, ca sa nu se faca pe undeva curent. Asteptam urmarile.


?


Miron Cosma a iesit de la parnaie si s-a retras in pestera sa de la Timisoara, unde se va inchide o vreme ca sa planga de dorul fostilor camarazi de detentie. Dupa ce ii va mai trece, va fi gata sa faca declaratii, insa numai cu conditia sa fie invitat personal de sefii posturilor de televiziune. Astfel devine clar ca omul vrea sa scoata ceva bani de buzunar, ca sa-si vopseasca firma noua la intrare.


?


Uite popa, nu e popa. Acesta este jocul Justitiei cu fostul presedinte Ion Iliescu in privinta dosarului mineriadelor. Acuma s-a ajuns din nou in faza reluarii cercetarilor de catre Parchet, actiune in care iar vor fi audiati vreo 50 de martori, plus ceva reserve. Doamna Koevesi spera ca de aceasta data sa fie evitate viciile de procedura. Iar Ion Iliescu isi striga ca un cocos la miezul nopotii nevinovatia.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.