Proiect de 45 milioane de euro la Brasov

Proiect de 45 milioane de euro la Brasov

0 145

Brasovul va intra, in curand, in lista oraselor din Romania, in care se fac investitii imobiliare de mare anvergura. Astfel, prin dezvoltatorul imobiliar international Adama Holding Public Ltd, s-a lansat ieri, la Brasov un proiect rezidential modern. Intitulat Evocasa Viva si situat in cartierul Noua, proiectul include cinci cladiri, cu opt blocuri de apartamente cu pana la patru camere. Conform declaratiilor oficialilor Adama, investitiile in proiect se vor ridica la aproximativ 45 milioane de euro.


??????????? „Investitia se ridica la 45 milioane euro. Prima faza a proiectului va fi livrata in doi ani de zile si reprezinta 201 apartamente, respectiv trei cladiri. Intregul proiect va fi finalizat in circa 3-4 ani” a declarat Andrada Anuta, PR Manager Adama.


??????????? Presedintele si fondatorul Adama, David Flusberg, a declarat: “Adama este dedicata sa aduca in Romania cele mai avansate sisteme de constructie si planificare, precum si metodele de a crea un standard leader pe piata. Frumosul oras Brasov se pliaza acestei linii, lansand astazi primul nostru proiect Evocasa in acest oras, un modern proiect rezidential, care va aduce un nou stil de viata pentru locuitorii sai, dispunand toate facilitatile”.


??????????? Orasul nostru se inscrie pe lista oraselor in care se dezvolta proiecte Evocasa Viva alaturi de: Edenia Titan (800 de apartamente in Bucuresti), Copou Bellvue (160 de apartamente in Iasi), Evocasa Orizont (1000 de apartamente si vile in Ploiesti).


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.