Eurovision Junior pe ultima suta de metri

Eurovision Junior pe ultima suta de metri

0 130


Copiii care vor reprezenta Romania la Eurovision Junior se pregatesc intens inainte de concurs. Sabrina Stroe, Gabriela Bugle, Mircea Eremia si Bogdan Bidasca, pe scurt 4 Kids vor pleca duminica, ?2 decembrie, la Rotterdam, unde se vor lupta pentru o pozitie fruntasa.


Cei patru sunt extrem de optimisti si increzatori in talentul lor si asteapta cu nerabdare sa se prezinte in fata spectatorilor si telespectatorilor.


De la momentul desemnarii lor ca finalisti ai selectiei organizate de TVR si pana in prezent, copiii au lucrat intens, facand repetitii legate atat de interpretare (indrumati de Mirela si Cornel Fugaru), cat si de coregrafie (avandu-i ca profesori pe Doina si Florin Botis).


Eforturile celor mici au fost sustinute de echipa TVR care s-a asigurat ca Romania se va prezenta in Olanda la un nivel profesionist, chiar daca este vorba de un concurs pentru copii. Au fost realizate materiale promotionale si au fost stabilite toate detaliile legate de programul de pregatire si participare la concurs. Atentia s-a concentrat nu numai asupra delegatiei participante la Eurovision Junior, ci si asupra publicului telespectator din Romania, care are sansa ca, inainte de concurs, sa faca cunostinta cu toti participantii la competitie.


Astfel, in 5 si 6 decembrie, de la ora 12.00, TVR 1 va difuza programul 3, 2, 1… Start Eurovision Junior!? in care vor fi difuzate toate videoclipurile pieselor care vor intra in concurs. Videoclipurile vor fi prezentate si „disecate de-a fir a par” de catre sapte copii, cu totii moderatori de emisiuni TV si cu experienta in concursuri muzicale. Pe parcursul emisiunii, telespectatorii vor avea ocazia de a asculta inca o data melodia Sha-la-la, cu care trupa 4Kids a cucerit publicul romanesc.


In seara de 8 decembrie, in jurul orei 21.15, TVR 1 va intra in legatura directa cu sala Ahoy din Rotterdam si va transmite spectacolul oferit de cei mai talentati copii din: Georgia, Belgia, Armenia, Cipru, Portugalia, Rusia, Romania, Bulgaria, Serbia, Olanda, Macedonia, Ucraina, Suedia, Malta, Grecia, Lituania si Belarus. Telespectatorii din tara vor putea vota pe parcursul transmisiei pentru cantecul preferat, mai putin cel al Romaniei. Spectacolul va fi transmis in direct si de TVRi, insa romanii din tarile mai sus mentionate vor putea vota numai la numerele afisate de televiziunea publica in care se afla, in timp ce romanii din toate celelalte tari ale lumii nu vor avea drept de vot.


?


?


Multumim pentru informatii si fotografii Doamnei ?Mariana Rusen, PR Manager?, tel. 319.90.08, mobil 0723.470.750

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.