Un software eronat poate determina aplicarea clauzei de salvgardare

Un software eronat poate determina aplicarea clauzei de salvgardare

0 159

Luna aceasta dam unele dinte cele mai importante teste de cand am avut onoarea sa fim acceptati in marea familie a Uniunii Europene.


??????????? Primul examen pe care trebuie sa-l trecem este cel din agricultura. Va reamintim ca UE observase anumite nereguli in modul de cheltuire a banilor si ne amenintase cu clauza de salvgardare. Dat fiind faptul ca nu am resuit sa rezolvam problemele in timp util, mai-marii de la Bruxelles au hotarat sa ne mai pasuiasca o luna, timp in care este musai sa ducem la bun sfarsit planurile pe care le-am inceput.


??????????? Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) se straduieste din rasputeri sa rezolve problemele legate de plati, dar oficialii Comisiei Europene sunt mai vigilenti decat noi si au observat ca avem in continuare niste «issues» (chestiuni problematice) cu software-ul.

Suntem «?de rasul curcilor?», scuzati expresia, daca din cauza unor probleme tehnice riscam o sanctionare atat de serioasa din partea CE. Tin sa ma repet?: «Unde nu e cap, vai de picioare?!?»

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.