PNG: singura campanie serioasa in Brasov

PNG: singura campanie serioasa in Brasov

0 152


Mai e foarte putin pana cand ne vom prezenta la urne pentru a ne vota europarlamentarii si partidele nu dau niciun semn ca i-ar intersa.


Singura campanie electorala vizibila in randul tuturor categoriilor de cetateni este cea a PNG,?unicul?partid pentru care europarlamentarele reprezinta o miza. In cuda procentelor relativ mici din sondaje, ne-am putea trezi in situatia in care toti indecisii or dezintersatii care se vor hotari in ultimul moment sa voteze vor pune stampila in casuta cu PNG. De ce? Fiindca e singurul care le vine in minte. PNG are afise peste tot, este prezent cu numeroase comunicate de presa iar masinile publicitare circula neincetat pe strazi facand zgomot si cerand votul brasovenilor pentru PNG si nu in ultimul rand Becali este pe buzele tuturor.


Ce ?intelegem din aceasta situatie? Ca pe ceilalti ii doare exclusiv de ciolanul local si national iar cei cateva mii de euro salariu de europarlamentar sunt niste firimituri la care nu se preteaza oricine. La ciolanul european inca nu s-a gasit calea!Multi dintre greii partidelor nici nu-si pun problema sa candideze, doar pe-aici pe colea se abureste cate-un sef de rang 2-3 sa iasa in fata si nu pentru Parlamentul European in sine, cat pentru un curriculum vitae. Cine stie, poate vor incerca sa candideze la Primarie, la Consiliul Local ori Judetean si e bine sa nu fie un no-name, sa stie lumea cat de cat ceva despre candidat.


In rest, liniste, moment prelungit de reculegere!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.