In Brasov, PSD-ul si PD-ul se cearta pe proiecte

In Brasov, PSD-ul si PD-ul se cearta pe proiecte

0 152

Tot din capitolul “campania electorala pentru alegerile europarlamentare” spicuim si alte incidente intre cei care incearca san e convinga ca merita san e reprezinte tara incele mai inalte foruri politice ale micului nostru continent.


??????????? Dupa ce ieri s-au, scuzati expresia, «balacarit?» pedistii cu liberalii, astazi a venit vremea psedistilor sa se ia «la contre» cu partidul lui Emil Boc.


??????????? Despre ce este vorba?: social-democratii ii acuza pe democrati ca le fura proiectele. Acestia din urma au propus initierea unui proiect conform caruia anumite clase sociale defavorizate (pensionarii si elevii de pe la sate) sa beneficieze gratuitati pe mijloacele de transport in comun. Asadar, ideea «brilianta» fusese propusa cu mult timp inainte de socil-democrati care acum isi revendica proiectul. Emil Nita, vicepresedintele PSD Brasov s-a sesizat?: „Vin cu proiecte de acest gen doar in campania electorala, cand cersesc voturi! De ce nu se porneste acest proiect cu facilitati pentru pensionarii, elevii si studentii din municipiul Brasov?! Aici tinerii ajung sa plateasca pentru abonamentele RAT mai mult decat primesc de la stat ca alocatie”.


??????????? In replica, Florin Staicu, consilier judetean PD, a declarat: „Proiectul nostru a fost anuntat cu cateva saptamani in urma, intr-o conferinta de presa”.


??????????? Pana se hotarasc domniile lor cine are dreptate, noi mai scoatem un leu in plus din buzunarele si-asa golite de datorii, impozite, cheltuieli nejustificate

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.