Parerea unuia dintre cei mai buni detectivi romani in cazul „Elodia Ghinescu”

Parerea unuia dintre cei mai buni detectivi romani in cazul „Elodia Ghinescu”

0 173

Mediatizarea cazului disparitiei avocatei brasovene, Elodia Ghinescu, a facut ca in mintea fiecarui roman sa se desfasoare diferite scenarii si posibile elucidari ale cazului.


Totusi, atunci cand despre caz isi da cu parerea maiorul in rezerva Ioan Coroian, unul dintre cei mai buni detectivi pe care tara noastra i-a avut, parerea dansului poate fi de mare ajutor anchetatorilor. Politistul, care a rezolvat mai mult de 18 crime grave cu autor necunoscut si mai multe talharii, a incercat sa intocmeasca un dosar pe baza probelor aparute in presa.


„Cioaca si-a omorat nevasta singur, fara complici. N-a coborat cu cadavrul pe scari si n-a lasat-o nici pe geam. A coborat-o cu cordelina de alpinism pe care i-au gasit-o in portbagaj fie pe geamul de la dormitor, fie pe scara de incendiu. Nu pe la baie, geamul era prea mic. Rapaitura pe care au auzit-o mama si fiica, alea care au sunat din Spania, a fost cadavrul scapat din cordelina. Daca politia cauta dara de la franghie, cu urma de frecare, pe undeva, pe perete, o vor gasi. Unde e geamantanul? Elodia e in geamantan, fie in lac, aruncata cu greutate legata, fie ingropata. Nu e dusa la Pitesti, e undeva aproape„, acesta este parerea politistului baimarean despre cazul „Elodia Ghinescu”.


In alta ordine de idei, aflata la limita rabdarii, familia Elodiei Ghinescu a anuntat o recompensa de 50.000 de euro pentru orice informatie care ar putea duce la gasirea femeii, vie sau moarta.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.