Gusa promite sa scape poporul de Basescu

Gusa promite sa scape poporul de Basescu

0 154


Fidel principiului din popor “Eu te-am facut/eu te omor” (rima e intamplatoare), presedintele PIN Cozmin Gusa a declarat ca si-a propus ca pana in anul 2009 sa scape tara de Traian Basescu, intrucat se considera vinovat de prezenta acestuia in fruntea tarii.


„Foarte multi m-au rugat sa scap tara de Traian Basescu….acesta este scopul meu politic pana in 2009 si cred ca mi-l voi indeplini, e o necesitate pentru Romania„, a afirmat presedintele PIN.


Liderul PIN si-a motivat sustinerea lui Traian Basescu in 2004 prin faptul ca Adrian Nastase „era mult mai periculos si nociv decat Traian Basescu”. Totodata recunoaste ca alegerea nu a fost benefica pentru romani. „Basescu sufera de lipsa de preocupare si de impotenta politica. El nu e in stare sa faca politica, a mai spus Cozmin Gusa.


Ce nu a spus Gusa, este daca si colegele din MISA, cu sustinerea carora se lauda nu demult,?vor pune umarul (vorba vine) la demolarea lui Basescu si daca spirala de la Vama Veche ajuta cu ceva. La urma urmei, din cate am priceput, voturile MISA au decis cine va merge la Cotroceni, astfel incat?moral este ca Guru sa nu-l lase pe Gusa singur in bataia valurilor

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.