Cadrele medicale intra in greva de avertisment

Cadrele medicale intra in greva de avertisment

0 195

Inflatia marita din ultima perioada isi face simtite consecintele economice dezastruoase. Primii salariati care au de suferit din cauza scumpirii preturilor si ramanerii in urma a nivelului salarial care nu mai tine, de mult, pasul cu schimbarile si modificarile acestora sunt bugetarii.


??????????? Asftel, dintre acestia, cei care s-au hotarat sa ia atitudine si sa-si ceara drepturile sunt cadrele medicale care au anuntat ca, luni, 12 noiembire, vor face o greva de avertiment de doua ore.


??????????? Se pare ca Federatia Sanitas nu a reusit sa duca la bun sfarsit si nu au obtinut nici un rezultat favorabil in urma negocierilor cu guvernul.


??????????? Printre revendicarile, de bun simt, am zice noi, pe care acestia le au, enumeram si noi?: majorarea cu 30% a salariilor personalului din sistemul sanitar si din cel de asistenta sociala, acordarea integrala de facilitati pentru membrii de familie ai salariatilor din sistemul sanitar, acordarea primei de stabilire si acordarea sporului de preventie sanitara personalului salarizat si centrelor de transfuzii, prime de vacanta, precum si spor la salariul de baza pentru orele lucrate sambata, duminica si de alte sarbatori legale.


??????????? Acest avertisment preceda o greva generala anuntata pentru data de 19 noiembrie, daca toate guvernul nu va da curs tuturor acestor cereri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.