Campanie a la PSD: si eu sunt javra, ham, ham!

Campanie a la PSD: si eu sunt javra, ham, ham!

0 235

Campania electorala a inceput la PSD sub semnul guduratului catelandrului Geoana in fata presedintelui jucator, care in loc de osul visat i-a dat altceva, mult mai consistent. Candidatii social democrati la ciolanul european si-au luat un sut in fund, cu tenta de fugi de-aici potaie!


Dandu-si seama de adevarata fata a lucrulurilor, respectiv ca PSD se transforma pe zi ce trece intr-o expozitie kinologica, unde se etaleaza de amorul artei blanuri, dinti ranjiti, cozi ridicate, priviri inteligente si exemplare dresate la Washington, unii membri ai partidului au descoperit cheia succesului: sa iasa in fata doar cu chihuahua tinerele, drept pentru care Vasile Dancu a ordonat retragerea javrelor batrane. De-aici campania a intrat in linie dreapta, intregul spectacol electoral oferit de social-democrati fiind un latrat jalnic la luna.


Intruniti la Sala Palatului pentru prezentarea candidatilor si muschilor intretinuti cu chappi, pesedistii s-au pus pe schieunat si marait! ??


“Eu, ca o javra batrana de 17 ani in acest partid, va spun ca cel mai mult avem nevoie de Ion Iliescu”, a grait dulaul de Vrancea Marian Oprisan, dand tonul la o confesiune de grup:ham, ham si eu sunt javra batrana! Cam acesta pare mottoul electoral al partidului. In ce-i priveste pe candidati, nu stiu daca si-au facut afise, dar tare li s-ar potrivi unul pe care pana nu demult il vedeai ici si colo: un catel cu geamantanul cu granule care privea trist cerand sa fie luat acasa! Bine, o mica adaptare trebuie facute, cateii pesedisti trebuie sa ceara sa fie votati! Hauuuuu! Cutu, cutu, cutu!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.