Derby italian indecis

Derby italian indecis

0 205

Derby-ul italian s-a terminat indecis, dupa un meci palpitant, spectaculos ce a avut un ritm sustinut. Avand aportul lui Cristian Chivu din primul minut, Inter a deschis scorul in minutul 41 prin Cruz ce a fructificat o frumoasa pasa a lui Cambiasso.


Inter putea transa meciul in favoarea ei, in minutul 59 ,cand aceiasi coautori de la gol au inscris in poarta torineza, golul fiind anulat pentru off-side. De aceasta data rolurile s-au inversat Cruz a executat o lovitura libera iar Cambiasso a marcat dupa o respingere a torinezilor.


Ocazii mari s-au succedat cu repeziciune la ambele porti spre deliciul spectatorilor ce au avut, in final, motive de bucurie in urma golului egalizator al lui Camoranesi din minutul 77. Dupa o cursa a rezervei Iaquinta, Camoranesi primeste si trimite spre poarta. Goalkeeperul Julio Cesar este invins de devierea nefericita a lui Samuel.


In urma acestui rezultat ambele formatii isi pastreaza ordinea in Serie A, Inter lider iar Juventus pe 4 la 4 puncte distanta. ????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.