Corespondenta Elodiei cu amantul, luata la puricat de catre anchetatori

Corespondenta Elodiei cu amantul, luata la puricat de catre anchetatori

0 167

In timp ce trupele de pe teren cauta in continuare in zonele din imprejurimile Brasovului sau ale judetului Arges, o parte dintre anchetatori au incercat sa gasesca noi piste studiind corespondenta pe care Elodia Ghinescu o avea cu un ofiter SPP, presupusul sau amant.


??????????? Analizand mesajele pe care cei doi si le schimbau, criminalistii si psihologii au ajuns la concluzia ca acestia aveau o relatie bazata numai pe sex. Cel putin acesta atitudine ar fi avut-o misteriosul ofiter SPP, deoarece avocata brasoveana parea ca sufera din cauza faptului ca relatia nu evolueaza asa cum isi dorea.


??????????? Desi pasaje ca:? sunt amarata, baby… sunt tare amarata” , “ nu mai pot respira” , “ imi tremura mainile” ,? “n-am mancat nimic de ieri” sau “imi vine sa ma ascund si sa mor” ar da dreptate afirmatiilor avocatului lui Cioaca, care sustine ca sotia sa ar fi putut sa se sinucida, ranita fiind in dragoste,. Anchetatorii considera ca femeia avea o problema sentimentala, dar nu sunt indicii certe care sa arate ca ar fi fost capabila de sinucidere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.