Inca o crima comisa de romani in Italia!

Inca o crima comisa de romani in Italia!

0 143

Situatia romanilor din Italia se agraveaza din cauza conationalilor infractori. Crimele comise in ultimele luni i-au exasperat pe italieni, care au iesit in strada cerand o politica mai dura vis-à-vis de emigranti.


Si ca sa se justifice pe deplin atitudinea fata de romani, palmaresul a fost imbogatit cu inca o crima, produsa in seara zilei de 30 octombrie de la periferia Romei al carui prezumtiv autor ar fi un cetatean roman. Sotia unui amiral italian a fost violata si ucisa cu bestialitate, socand Italia.


Intrucat situatia este pe cale sa degenereze, fiind in joc chiar relatiile dintre Romania si Italia, premierul Calin Popescu Tariceanu i-a prezentat scuze omologului italian Romano Prodi, exprimandu-si exprimat consternarea si profundul sau regret fata de actul criminal.


Pentru rezolvarea problemei actelor reprobabile comise de unii dintre conationalii nostri, majoritatea de etnie roma, cei doi prim-ministri au stabilit adoptarea unui plan eficient de actiune pentru combaterea fenomenelor infractionale care au ca autori cetateni romani, plan ce va fi urmarit de cei doi demnitari si evaluat periodic sub aspectul eficacitatii.


Va fi avut in vedere indeosebi? potentialul de criminalitate din comunitatile neintegrate, mai cu seama romii. Pentru succesul actiunii, premierul roman a decis trimiterea de urgenta la Roma a unei echipe de experti care sa sprijine eforturile institutiilor italiene. In acest sens, primul-ministru a transmis imediat instructiuni ministrului internelor si reformei administrative, Cristian David.


In curand ne vom trezi cu ei acasa! Jandarmeria, Politia, SPP sunt pe faza?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.