SAT FARA CAINI

SAT FARA CAINI

0 198

Cam asa arata pietele agroalimentare brasovene. A sat fara caini. Sunt ei pusi sa patruleze pe acolo politisti comunitari, dar ciudatenia consta in faptul ca ziua patruleaza cate doi, iar noaptea doar unul singur, cu obligatia de a asigura un anume perimetru inafara pietei propriuzise.


Si uite ca, unde nu sunt caini, vin ursi, lupi, vulpi si alte animale de prada, dar cu doua picioare.


Asa s-a intamplat in noaptea de 29 spre 30 octombrie, cand, in incinta pietei agroalimentare “Dacia” a fost spart un magazin, cunoscut celor din zona “la Oancea”.


Cum s-a putut intampla asa ceva, cand in zona este post de Politie Comunitara?


Pai cum sa nu se intample daca noaptea este afectat acestui post doar un singur om.


Ce poate face el singur pe ditamai perimetrul ?


Portile de acces sunt elegant de joase, tocmai bune sa imbie la sarit pe cei certati cu legea. Care dupa aceea pot sa-si aleaga ce vor de unde vor, caci se stie: lacatele sunt pentru oameni cinstiti. Si poarta poate fi sarita, bine mersi, cand politistul se afla in celalalt capat al pietii.


Eu nu pot intelege de ce a fost lasat, pe timp de noapte, doar un singur om de caraula, iar ziua, cand nu prea au ce pazi, sunt cate doi. Ar trebui ori retras un om din tura de zi si bagat dublura noaptea, ori dublata paza de noapte.


S-ar putea sa nu fie destul personal disponibil. S-ar putea ca Primaria sa nu dispuna de bugetul necesar. Si asa, din cate am observat si in alte zone ale Brasovului, se cam preconizeaza chiar o reducere a personalului. De ce ?


Prin asta Primaria arata ca se scumpeste la tarate si se ieftineste la malai.


Si nu este cazul, domnule primar Scripcaru.


?


Dan Bota


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.