Lacatus este noul antrenor principal al Stelei

Lacatus este noul antrenor principal al Stelei

0 189

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a ajuns la un acord cu Marius Lacatus, care a preluat functia de antrenor principal in Ghencea. Massimo Pedrazzini cel care a ocupat aceasta functie pana sambata, va ramane totusi la echipa, indeplinind functia de antrenor secund.
Lacatus insa poate sa stea linistit. Becali a afirmat ca nu se va baga peste el cand va fi vorba de echipa, dar cu o singura conditie: ca Steaua sa bata tot in campionat si Liga. Becali spune ca nu isi permite sa ii zica lui Lacatus ce sa faca, dar daca lucrurile nu vor merge, atunci se va implica, asa cum a facut-o si pana acum.
„Cu Marius va fi altceva pentru jucatori, va fi o relatie speciala, a mai lucrat cu ei, sunt prieteni, va fi o relatie buna. Nu ma bag eu la echipa sa fac ceva, ma bag doar cand sunt probleme, dar sa dea Dumnezeu sa nu fie. Am mai lucrat cu el cand a fost presedinte, stiu ce poate. Nici nu ma va mai interesa echipa, ma duc in loja si o sa o vad pe teren. Toata lumea e incantata, este de-al casei, a stat cu jucatorii, nu se poate spune ca e ceva nou-nout, este de-al lor”, a spus Gigi Becali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.