A pariat 500 de mii de euro pe victoria Stelei

A pariat 500 de mii de euro pe victoria Stelei

0 203

Steaua Bucuresti echipa patronata de Gigi Becali, joaca astazi seara in deplasare, incepand cu ora 21.45, contra gruparii spaniole de prima liga FC Sevilla, un meci contand pentru etapa a treia din grupele Ligii Campionilor.
Cele dou? formatii se intalnesc pentru a treia oara in acest an dupa ce in primavara, Sevilla a eliminat Steaua din Cupa UEFA cu o dubla victorie, 2-0 la Bucuresti si 1-0 la Sevilla.
Desi spaniolii nu traverseaza cea mai buna perioad din ultimii ani, Sevilla ramane o nuca tare pentru Steaua si echipa noastra va trebui sa transpire din greu pentru a obtine un rezultat pozitiv.
Gigi Becali a afirmat la sosirea in Spania ca doreste sa parieze suma de 500 de mii de euro pe victoria Stelei deoarece este foarte suparat pe cota de 10/1 pe care o au jucatorii sai in meciul contra Sevillei.
„M-a cam suparat cota de 10/1 si voi pune 500 de mii de euro pe Steaua, ca sa incurajez jucatorii. Cota e uriasa si vreau sa le arat jucatorilor mei ca am incredere in ei. Cele cinci milioane pe care vreau sa le castig nu le dau jucatorilor, ei au prima lor de 30.000 de euro. Banii astia sunt pentru familia mea. Plus ca va trebui sa dau un million calugarilor de la Muntele Athos”, a afirmat Becali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.