Bute campion mondial – Berio KO!

Bute campion mondial – Berio KO!

0 207

?


Un meci bine gandit, majoritatea reprizelor castigate, lovituri precise si teribile, ultimele au adus victoria inainte de limita prin KO. In Center Bell din Montreal Bute a inregistrat cea de a 21 victorie. Lucian Bute a adus o mare bucurie romanilor!!


Dupa un meci destul greu si extrem de echilibrat, Bute in lupta pentru titlul mondial al profesionistilor – categoria super-mijlocie, versiunea IBF, l-a facut KO pe adversarul sau, Alejandro Berrio, in runda a 11-a.


Berrio cu lovituri largi, a reusit sa isi adjudeci o singura repriza la inceputul meciului. Practic, dominand gala, Bute a speculat momentele de slabiciune ale adversarului reusind, de regula sa isi adjudece finalurile de repriza. Singurul moment mai greu pentru Lucian a fost in repriza a treia, cand a receptionat o lovitura de la Berrio.? ?


In runda a 11-a, Berrio nu a mai rezistat si dupa un inceput de repriza relativ echilibrat a venit o serie precisa de lovituri prin care Bute a facut diferenta aducand-ul in KO pe Berio. Arbitru a fost nevoit sa oprerasca meciul, Berio fiind incapabil sa mai ridice mainile sa se mai apere.? ?


Bute a declarat la final ca si-a realizat in sfarsit un mare vis dedicand victoria tuturor romanilor si mamei sale, izbucnind in lacrimi de bucurie. Campionul a multumit tuturor celor care l-au sustinut.


Boxerul Lucian Bute si-a facut temele ca niciodata, atat din punct de vedere fizic cat si al studierii adversarului.


„Cand voi urca vineri seara in ring, voi putea spune ca am facut cu adevarat tot ce era posibil uman sa fac pentru a fi pregatit perfect si a putea face fata acestei provocari”, a declarat Bute inaintea acestei infruntari.


Bute are 27 de ani (nascut la Pechea – Galati, la 28 februarie 1980).


In declaratia noului campion pentru ziarul canadian Le Journal de Montreal, Bute a spus ca „niciodata nu am depus atatea eforturi fizice pentru a pregati un meci de box si niciodata nu am acordat atata atentie studiului si analizarii stilului unui adversar”.


Dupa Leu si Doreftei prin Bute avem un nou campion care a cuceri titlul mondial IBF.


?


Vlad T.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.